Written by controllingpartners

Verslag: Zorg CFO’s van de toekomst

Een verslag van Washant van Dam.

Wat was het weer een mooie dag in de zorg vandaag. Samen helpen we elkaar! Een nieuwe groep Zorg CFO’s van de toekomst waren consultant voor een dag. Een onderdeel van het ecosysteem zorg cfo van de toekomst een initiatief van Deloitte en CPFM.

Read More
Written by controllingpartners

CP-FM sponsort Skipr Care & Cure Cycle Challenge

Warande deed op 15 september 2017 mee aan de Skipr Care & Cure Cycle Challenge (Skipr4C) vanaf de locatie ’s Koonings Jaght van zorgorganisatie Siza. Warande fietste tijdens deze dag in schitterende tenues met het logo van CP-FM.

Written by backup

Aankomende activiteiten voor deze zomer

Deze zomer zullen er weer verschillende bijeenkomsten worden georganiseerd door CP-FM. Zo staan er in juli de gebruikersdagen en in augustus de thema sessies op de agenda. Houd onze website en LinkedIn in de gaten voor meer informatie!

Written by backup

Goudkoorts

Een ander project wat CP-FM heeft gesponsord is het studentenfeest genaamd Goudkoorts.

Read More
Written by backup

Aankomend Congres van Pro Memorie

 

Donderdag 20 april zal CP-FM te vinden zijn op het 12e Congres van studievereniging Pro Memorie. Deze dag wordt speciaal door en voor studenten georganiseerd om studie aan praktijk te linken. CP-FM zal, samen met andere accountantskantoren en controlling partijen, leerzame workshops verzorgen en open staan voor de vragen van studenten.

Read More
1 2