Written by controllingpartners

CP-FM Relatiedag 2018

Op 27 juni was het alweer tijd voor de derde relatiedag van CP-FM! CP-FM ontving haar 80 aanwezigen in (het inmiddels vertrouwde) Madurodam en werd vervolgens door sommige afgesloten bij de Volvo Ocean Race.

Read More
Written by backup

IFM Afstudeerevent

“Meet & Graat the Future of Finance”

10 oktober vond het IFM Afstudeerevent ‘’Meet & Greet the Future of Finance’’ 2016 plaats aan de Hogeschool Rotterdam. CP-FM was hierbij aanwezig als potentiele werkgever.

Read More
Written by backup

Nationale Controllersdag 2016

Bent u nog in control? Dat was de grote vraag tijdens de cm: Nationale Controllersdag op 9 juni 2016. Deze dag vond plaats in de Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.

Read More
Written by backup

CP-FM Gebruikersdag 2016

Op 14 april was het tijd voor onze tweede gebruikersdag. Samen met ongeveer 70 gebruikers en partners hebben wij met elkaar onze kennis en ervaringen gedeeld over het optimaliseren van de strategie door een efficiënte begroting, jaarrekening en integrale managementinformatie. De dag begon met presentaties, waarna er even tijd was om door het park rond te lopen. Daarna was er nog een gebruikersmarkt opgesteld. Dit deden wij dicht bij huis (/kantoor), namelijk in Madurodam.

Read More
Written by backup

NL Doet: Lekker buiten Loungen

Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en laat Nederland van zijn beste kant zien. Per jaar besteedt het ongeveer € 32 miljoen aan organisaties en initiatieven die de sociale cohesie versterken in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

Read More
1 2