Written by backup

Kunstproject van de kunstenaars van Atellier het Louvre

CP-FM is graag betrokken bij de maatschappij. Dit doet zij door het ondersteunen van verschillende projecten. CP-FM wilt u graag kennis laten maken met een nieuw kunst project dat zij ondersteunen (en binnenkort te bewonderen is!).

Bewoners van Domus Nostra in Den Haag, een kleinschalig wooncentrum van Saffier,  werken samen aan een bijzonder kunstproject. De kunstenaars  hebben allemaal het syndroom van Korsakov en het project zorgt voor ontspanning, leert ze samen te werken en geeft een stukje eigenwaarde terug.  CP-FM steunt dit project.

Van 21 mei tot 18 juni exposeren de kunstenaars van Atelier het Louvre in de studio van galerie Het Cleyne Huys, Noordeinde 154 in Den Haag, gelegen in de beeldentuin van de galerie.

Door met de twee kunstwerken te exposeren wil Domus Nostra, onderdeel van Saffier, aandacht vragen voor het syndroom van Korsakov en met de opbrengst van de verkoop worden projecten bekostigd, waarmee de kunstenaars hun culturele aspiraties verder kunnen ontwikkelen. Voor meer informatie over de voortgang van dit project, klik hier.

17903723_2293657554192132_7594955919229365225_n