Written by controllingpartners

CP-FM Relatiedag 2018

Op 27 juni was het alweer tijd voor de derde relatiedag van CP-FM! CP-FM ontving haar 80 aanwezigen in (het inmiddels vertrouwde) Madurodam en werd vervolgens door sommige afgesloten bij de Volvo Ocean Race.

Washant van Dam (Deloitte) begon de dag met een verhaal over digitale innovatie die de ondersteunende processen kunnen verbeteren. Robotisering, cognitive en in-memory computing etc.. Maarten Smits heeft de CP-FM VVT Benchmark workshop geleid. Ruim 40 controllers uit de zorg hebben in groepsverband gewerkt met de benchmark. Frank Boussard en Simon Vroomans hebben hun visie en ervaring van Business control naar Business waarde gedeeld tijdens de parttime controlling sessie.

Na een lunch buffet werd de laatste presentatie gegeven door Ronald Thijs, Raad van Bestuur bij Stg. De Opbouw. Hij heeft met behulp van Corporate Planner de afgelopen twee jaar rolling forecasting als management controlsysteem laten implementeren. Een belangrijk succesfactor is ‘vertrouwen’, ‘beleidsrijker’, ‘prognosticeren’ en het ‘juiste gesprek’.

Na deze presentatie waren de gasten vrij om hun eigen middag planning in te delen. Zo konden zij met CP-FM busjes richting het kantoor om een bezoek te brengen aan de Volvo Ocean Race, of nog even rondwandelen in de mini-wereld van Madurodam. Aan het einde van de middag werd er nog een klein borreltje gedaan bij het kantoor van CP-FM.

Dank aan alle 80 aanwezigen voor hun digitale interactieve bijdragen!

Mocht u graag het verslag van deze dag ontvangen, neem dan contact op met Martin Kartomo.