Written by controllingpartners

CP-FM Relatiedag 2019

Op 18 juni 2019 was het tijd voor alweer de vierde relatiedag van CP-FM. Deze dag was weer voorzien van inspirerende presentaties en workshops en vond traditiegetrouw plaats in het inmiddels vertrouwde Madurodam.

De Digital Finance en Rolling Forecast workshop is gegeven door Washant van Dam (Deloitte) en Martin Kartomo. Nicole K. (Het Laar), heeft ‘live’ haar eerste RPA robot gemaakt. Ze heeft de website van Zorgkaart Nederland ‘gescraped’. Bezoekers hebben de AO/IC robot op ONS in werking gezien bij Lyvore. Rob Flinterman, sector controller van Lyvore, heeft als eerste in Nederland een volwaardig AO/IC robot gerealiseerd.

Maarten Smits, ondersteund door Begüm Aslan en de tafelheren Frank Boussard, Hans Middag, Simon Vroomans en Yusuf Koçak hebben de VVT Benchmark workshop geleid. Ruim 40 controllers uit de zorg hebben in groepsverband gewerkt met de kostprijzen voortkomend uit de VVT benchmark.

De dag werd verder ondersteund door onze interne krachten: Wouter Lely, Ritesh Lachman en Tamara de Rochemont.

Heel veel dank aan alle 50 aanwezigen voor hun digitale interactieve bijdragen!