Written by controllingpartners

Verslag: Zorg CFO’s van de toekomst

Een verslag van Washant van Dam.

Wat was het weer een mooie dag in de zorg vandaag. Samen helpen we elkaar! Een nieuwe groep Zorg CFO’s van de toekomst waren consultant voor een dag. Een onderdeel van het ecosysteem zorg cfo van de toekomst een initiatief van Deloitte en CPFM.

Liemerije vroeg een doorlichting van hun dynamische planning&control cyclus. Het zorg CFO ‘A-team’ heeft zich 1,5 dag verdiept in de mensen, cliënten, processen en financiën. Eind van de dag hebben zij hun bevindingen en adviezen gepresenteerd aan de Raad van Bestuur en het MT. Schitterende sessie. Complimenten en dank aan Paola Peters en Falco van den Boom en zijn team voor de uitnodiging en gastvrijheid.

Dank aan onze Stille Zorg CFO’s van de toekomst