CP-FM Vacatures en Afstudeeropdrachten

Kom jij ons team versterken?

Controlling Partners FrankMartin

De uitdagende marktontwikkelingen gecombineerd met de digitale revolutie dwingen onze klanten tot een sneller tempo van reactie zowel intern als extern. De vooruitkijkende vaardigheden van de CFO, (Concern-)controller en de financieel directeur worden steeds strategischer. De ontwikkelingen in de markt en de daarbij behorende risico’s hebben invloed op de portefeuilles van de CFO. De moderne CFO moet werken met professionele instrumenten die passen bij de nieuwe werkelijkheid in plaats van solistische spreadsheets.

Voor onze klanten is de directe relatie tussen strategie en de realisatie ervan steeds belangijker. Wij helpen organisaties de strategische controlling vraagstukken te formuleren en vervolgens in het kwantitatief en kwalitatief beantwoorden van de vraagstukken met behulp van onze gespecialiseerde software.

Controlling Partners FM is op zoek naar authentieke controlling consultants. Je bent een serieuze en inhoudelijk gedegen gesprekspartner en in staat te schakelen tussen en met de verschillende functionele disciplines van organisaties. Denk aan finance & control, CFO office, ICT afdelingen, productie afdelingen etc.

Ben jij de potential die onze klantorganisaties en collega´s in beweging brengt?

Onze klanten waarderen een consultant die intrinsiek is gemotiveerd om de gewenste resultaten te behalen, maar ook een gezonde life-balans nastreeft. De ideale kandidaat beschikt over HBO/WO niveau in een bedrijfseconomische/bedrijfskundige richting. Je beschikt over een goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je hebt enige jaren ervaring als (Assistent-)Controller en idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière. Je hebt veel affiniteit met IT en bent een pro met Excel en/of BI-tools. Verder kun je goed in processen denken en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je een uitstekende sparring partner voor klanten en collega’s.

Uiteraard beschik je over een uitstekend cijfermatig inzicht en analytisch vermogen, heb je een hands-on instelling en je bent besluitvaardig en resultaatgericht. In deze functie zal je regelmatig moeten reizen binnen Nederland.

Zoals wij onze klanten adviseren verwachten wij van de jouw dezelfde kritische en geobjectiveerde adviezen die onze consulting praktijk nog verder gaan brengen. Initiatief, kritische kijken op zaken, ondernemerschap en een visie op het vakgebied zijn voor ons en voor jou belangrijke kwaliteiten. In ieder geval de basis, maar zeker de bereidheid om deze te ontwikkelen.

Interesse?

Solliciteren naar de functie kan eenvoudig door je CV te mailen naar martin.kartomo@cp-fm.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Martin Kartomo.

Douzastraat 2,
2581 RX Den Haag.