CP Corporate Planning AG

CP Corporate Planning AG is in 1989 opgericht met de visie om een software programma beschikbaar te maken, met de bijbehorende knowhow, voor management accounting personeel, waardoor zij hun taken eenvoudig, veilig en met plezier kunnen uitvoeren.

Vandaag de dag, is CP Corporate Planning AG een van de toonaangevende corporate performance management software leveranciers in Europa en met Corporate Planning Suite biedt zij veelzijdige planning, rapportage en analyse methoden op een geïntegreerd technologisch platform met een uniforme ‘look and feel’. CP-FM is gecertificeerd International Partner Reseller en vertegenwoordiger voor de Benelux.

cp
credon

Credon

Credon levert QlikView oplossingen voor organisaties die data op een snelle en eenvoudige manier toegankelijk willen maken.

Credon is marktleider in de Benelux met een totaal pakket van QlikView Business Intelligence (BI) oplossingen. Als jong en dynamisch bedrijf, denken zij mee met hun klanten om telkens opnieuw een ‘WOW’ effect te realiseren. Ze hebben een uitgebreid en gecertificeerd team van BI consultants dat tot de top van Europa behoort.