Written by controllingpartners

CP-FM Relatiedag 2019

Op 18 juni 2019 was het tijd voor alweer de vierde relatiedag van CP-FM. Deze dag was weer voorzien van inspirerende presentaties en workshops en vond traditiegetrouw plaats in het inmiddels vertrouwde Madurodam.

Read More
Written by controllingpartners

Simon 5 jaar in dienst!

In februari vierde Simon zijn eerste jubileum bij CP-FM! Hiervoor is hij natuurlijk in het zonnetje gezet. Benieuwd hoe? Vraag ernaar bij Simon.

Wij willen Simon natuurlijk bedanken voor alle mooie jaren, en op naar nog meer nòg mooiere jaren!

Written by controllingpartners

Verslag: Zorg CFO’s van de toekomst

Een verslag van Washant van Dam.

Wat was het weer een mooie dag in de zorg vandaag. Samen helpen we elkaar! Een nieuwe groep Zorg CFO’s van de toekomst waren consultant voor een dag. Een onderdeel van het ecosysteem zorg cfo van de toekomst een initiatief van Deloitte en CPFM.

Read More
Written by controllingpartners

CP-FM Relatiedag 2018

Op 27 juni was het alweer tijd voor de derde relatiedag van CP-FM! CP-FM ontving haar 80 aanwezigen in (het inmiddels vertrouwde) Madurodam en werd vervolgens door sommige afgesloten bij de Volvo Ocean Race.

Read More
Written by controllingpartners

CP-FM sponsort Skipr Care & Cure Cycle Challenge

Warande deed op 15 september 2017 mee aan de Skipr Care & Cure Cycle Challenge (Skipr4C) vanaf de locatie ’s Koonings Jaght van zorgorganisatie Siza. Warande fietste tijdens deze dag in schitterende tenues met het logo van CP-FM.

1 2 3 4