CP-FM Business Intelligence Consultant

Een ICT georiënteerde Business intelligence consultant geeft op een business vraag meestal het teleurstellende antwoord: “In principe kan alles, maar het hangt ervan af wat je wilt”.

Wij zoeken Business intelligence consultants met enkele jaren werkervaring die onze klanten gaan ondersteunen met hun informatie strategie. Door deregulering en een toenemende concurrentiestrijd zijn veel van onze klanten gedwongen strategiewijzigingen door te voeren. Als Qlik Sense Business consultants werk je mee aan het ontwikkelen van een nieuw bedrijfsmodel voor onze klanten. Samen met CP-FM collega’s en vooraanstaande adviesbureaus ondersteun je klanten hiermee. Met je Qlik Sense vaardigheid ga je directies en MT’s ondersteunen en adviseren vanuit een strategisch perspectief. Je begeleidt klanten tijdens het gehele proces van analyse tot advies.

Kennis van het ontsluiten van data (SQL) en uitstekende vaardigheden in het werken met QlikSense (evt. QlikView/Business Objects) is voor jou de basis om de informatie vraagstukken te definiëren en vervolgens te beantwoorden. Onze klanten verwachten authentieke persoonlijkheden met sterke analytische vaardigheden gecombineerd met organisatorisch inzicht, maar ook redactionele vaardigheden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan zal je merken dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om zelf werkpakketten op te pakken.

Herken jij jezelf in deze Business intelligence consultant die in staat is om op basis van feiten en gefundeerde onderbouwingen onze klanten te helpen om zijn/haar strategische en operationele informatiestromen te regisseren, zodat zij hun blik op de horizon kunnen richten?

 

Voor de gehele vacature, klik hier.

CP-FM Controlling Consultant

Heb je enkele jaren als (jr.) business analist/controller gewerkt en wil je kapitaliseren op je opgedane ervaringen? Ben je goed in Finance, strategie en IT? En acht je jezelf (potentieel) in staat om klanten te ondersteunen op het snijvlak van strategie en controlling?

De consultants die onze klanten wensen zijn degenen die het niveau van financial control zijn ontstegen. Hiernaast zijn zij in staat om business strategieën te kwantificeren in meerjaren balans effecten. In je rol van controlling consultant ga je organisaties vanuit een business perspectief faciliteren in het behalen van hun strategische en tactische doelstellingen.

De werkzaamheden doe je niet alleen. Je werkt samen met CP-FM collega’s en vooraanstaande adviesbureaus (o.a. Big 4).  Kenmerkend voor CP-FM projecten is dat zij kortstondig zijn. De meerwaarde van onze Agile aanpak is om de CP-FM klanten zo snel mogelijk zelfstandig te laten sturen op strategische en operationele doelstellingen met behulp van onze controlling (CP-Suite) en BI/CPM (Qlik Sense) tooling. Je hebt er dan ook plezier in om uiteenlopende opdrachten te vervullen bij verscheidene klanten in verschillende branches. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan zal je merken dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om zelf werkpakketten op te pakken.

Jouw professionele ambities kun je verwezenlijken door de ambities van de klanten te realiseren. Doordat je een serieuze gesprekspartner bent voor onze klanten wordt de ruimte gecreëerd voor ambitie, zelfstandigheid en ondernemerschap.

 

Voor de gehele vacature, klik hier.

Interesse?

Solliciteren naar de functie kan eenvoudig door je CV te mailen naar martin.kartomo@cp-fm.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Martin Kartomo.

Douzastraat 2,
2581 RX Den Haag.