Wie wij zijn

Controlling Partners FrankMartin (CP-FM) is opgericht vanuit de partnership visie.

De CP-FM partners zijn onze klanten, samenwerkende organisaties en onze mensen. Strategische en Operationele Controlling met gespecialiseerde controlling software is wat we doen!

oo-0

Controlling & informatie expertise

De CP-FM klanten staan veelal aan het roer van organisatorische veranderingen, waar strategische en operationele vraagstukken centraal staan en waar de informatie voorziening (verantwoording en sturing) consistent en betrouwbaar moet zijn.

Onze klanten willen geïnformeerd worden omtrent ontwikkelingen op het controlling vakgebied, innovatieve en praktische ideeën voor de kansen en uitdagingen van morgen.

oo_2c

Controlling & informatie experts

Onze klanten verwachten daarom geen bureaugeleerdheid, maar pragmatische en toekomst vaste controlling die leiden tot een efficiënt P&C cyclus waardoor organisaties met vertrouwen de blik op de horizon kunnen richten.

Van onze mensen eisen zij een no-nonsense mentaliteit en een hoge mate van resultaatgerichtheid. Tegelijkertijd betrokkenheid bij hun organisatie, materiedeskundigheid en natuurlijk analytisch sterk.

oo

Visie

Co-creatie en kennisdeling is fundamenteel in de visie van CP-FM. Om die redenen is de software van Corporate Planning AG, CP-Suite, gekozen als controlling tooling. Gedegen bewezen controlling software wat al meer dan 25 jaar bestaat, consistente controlling visie en een solide organisatie.

In CP-Suite is kennis vastgelegd van meerdere industrieën zoals de Nederlands zorgmarkt, Handel/retail, financiele dienstverlening en productiebedrijven. Denk aan van specifieke regelgeving, normen, benchmarks, berekeningsmethodieken, analyses en natuurlijk rapportages.