Vacature

Afstudeerstage

Ben je er klaar voor om af te studeren? Tegelijkertijd betrokken worden bij enkele van onze projecten? Onze leidende principe voor een succesvolle en waardevolle afstudeerperiode is betrokkenheid. 
Dat betekent dat je als afstudeerder NIET aan het werk gezet als consultant. Jouw focus moet liggen op afstuderen. Echter, meelopen tijdens enkele van onze projecten en participeren tijdens klant events geven context wat ten goede komt aan je afstudeerproject.

Werkzaamheden

Wat je gaat onderzoeken:

Dit bedrijf wenst de mogelijkheden te onderzoeken van een Performance Management and Analytics Benchmark product. Namelijk een overzicht waarin is weergegeven hoe vergelijkbare organisaties in 1 branch ten opzichte van elkaar presteren. De innovatieve weergave die gewenst is bestaat nog niet (voor zover wij weten). Een voorbeeld hiervan is de competitieweergave net als de Eredivisie of standen in de formule 1. Het doel van de opdracht is dat een organisatie kan  zien hoe het presteert ten opzichte van andere organisaties en waar mogelijk verbeterpotentieel te vinden is. 

Deze opdracht doe je niet alleen. Samen met nog een collega afstudeerder ga je aan de slag.  Vanuit de probleem analyse gaan jullie werken aan de onderzoeksvraag. Op regelmatige basis presenteer je en discussier je jouw bevindingen met je begeleider.

Gewenste profiel

De actualiteitswaarde van de onderwerpen is hoog. Uiteraard dien je e.e.a. te onderzoeken met behulp van hedendaagse inzichten, methoden, modellen en theorieën. 

  • Je volgt een relevante opleiding (bij voorkeur Business IT & Management, Finance & Control, Bedrijfskunde, etc)
  • Je hebt interesse in het doorgronden van processen,  automatisering en data.
  • Je bent interesse in het consulting en advies vak. Je wilt deze benodigde vaardigheden bij dit bedrijf leren.
  • Je hebt cijfermatig inzicht en je bent nauwkeurig, analytisch en enthousiast
  • Je bent minimaal beschikbaar voor 4 dagen per week

Wat bieden wij

Tijdens deze afstudeerstage ga je werken aan jouw marktwaarde. Je gaat ervaring opdoen in het vertalen van (big) data naar praktisch toepasbare oplossingen met behulp van Power BI & Analytics. Als onderdeel van het dit bedrijf afstudeer programma krijg je Power BI en consultancy trainingen en wordt je begeleid door een ervaren scriptie begeleider.

De afgelopen jaren hebben meerdere studenten succesvol, en met bovengemiddelde resultaten, hun scriptie bij ons afgerond. Naast je onderzoek kun je betrokken worden bij verschillende events (in binnen- en buitenland). Meerdere afstudeerplaatsen zijn beschikbaar.

Procedure

Mocht deze stage jou aanspreken en denk je te voldoen aan de eisen, dan nodigen we je graag uit om je motivatiebrief te sturen naar jobs@cp-fm.com. Op basis hiervan beoordelen we of je in aanmerking komt voor een telefonische kennismaking en een eventueel vervolg.