Controlling Software

Data (visualisatie)

Informatie begint met data. Om uw organisatie van belangrijke inzichten te voorzien die betrouwbaar zijn én blijven, hebben wij diverse methodes ontwikkelt die uw systemen dagelijks uitlezen en in bruikbaar format beschikbaar stellen voor uw controllers. Ook voorziet CP-FM in een standaard informatiedashboard waar uw organisatie meteen gebruik van kan maken.

Rapporteren

Dashboards zijn ideaal voor real-time inzicht, maar soms zijn tastbare rapportages nodig. Voor vastlegging en om te delen. Een dashboard leent zich daar vaak minder goed voor. Wij helpen om uw rapportages zó op te stellen dat deze helpen uw organisatie te verbeteren en “data gedreven” het gesprek te kunnen voeren.  

Budgetteren & (rolling) ForecASTEN

Wij ondersteunen uw organisatie met onze software om passende begrotingen op te stellen. Door jarenlange ervaring snappen wij hoe zorgfinanciering in elkaar steekt en hoe deze passend te alloceren zijn binnen uw organisatie. Ook hebben wij diverse (rolling) forecasttoepassingen klaar liggen waar uw organisatie van kan profiteren. 

Modelleren

Onze software stelt ons ook in staat om specifieke toepassingen te modelleren. Van omzetboekingen met uitgebreide afroomstructuren, productie gestuurde personele normberekeningen tot gedetailleerde doorbelastingsmethodieken. Is allemaal mogelijk! En uiteraard is input en output weer te koppelen aan uw systeemlandschap.