Controlling Software voor..

Data (visualisatie)

Informatie begint met data

Zorginstellingen rapporteren continu op de balans tussen cliënt, medewerker en financiën. Maar hoe sluiten uw gegevens aan op deze thema’s?

Tientallen zorginstellingen hebben onze definities vormgegeven tot waar ze nu staan: eenduidig en passend waardoor uw organisatie meteen kan beginnen.

CP-FM haalt alle belangrijke data zó uit onze systemen

binnen twee weken klaar

Het proces van datamanagement begint met het implementeren van connectoren, die de technische koppelingen vormen voor het verbinden van de verschillende databronnen. De hiermee verkregen data wordt verzameld en getransformeerd door  middel van extractie, transformatie en laden (ETL) in een datawarehouse.

Binnen dit datawarehouse worden datasets gecreëerd, waarbij de data van elk bronsysteem wordt gemodelleerd in een standaard set verbonden tabellen. Dit biedt een uniforme en gestructureerde benadering van data.

Ten slotte worden waardevolle analyses en visualisaties ontwikkeld die als startpunt dienen voor directe inzichten en besluitvorming in één oogopslag.

Vanaf €1200,- ex. btw per maand

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Hoe het werkt

Aanlevering
U levert aan welke registratiesystemen u heeft. Hiervoor hebben wij een handige checklist!
1
Verwerking
De meeste systemen zijn ons bekend, die worden door ons binnen twee weken ontsloten
2
Data rolt binnen
Door de gelegde verbindingen hebben uw controllers dagelijks toegang tot actuele data uit uw systemen, alles op één toegankelijke plek.
3
Verkenning datakwaliteit
Samen nemen we de bevingen en concusies door.
4
Optioneel
Wij hebben een hele serie dashboards klaar liggen waar uw gegevens zó in kunnen rollen. Voor een kleine meerprijs kunt u hier meteen gebruik van maken.
5

Ons aanbod

Datamotor

Actuele data altijd toegankelijk en beschikbaar voor uw controllers. Wordt ook wel het startpunt van informatie en analyses genoemd!

Generieke Dashboards

Met diverse zorginstellingen is een pallet aan dashboards ontwikkelt die zó ontworpen zijn dat uw organisatie er meteen van kan profiteren. 

Custom Made

Heeft uw organisatie precies voor ogen hoe uw informatie voorziening er uit moet zien? Wij hebben de kennis en kunde dit precies zó in te richten.

Een greep uit de set van generieke dashboards

Zodra u kiest voor “Generieke Dashboards” profiteert uw organisatie meteen van stuurinformatie waar tal van zorginstellingen dagelijks gebruik van maken. 

Live Demo binnenkort online!

CP-FM Inzicht in de zorg

Uw voordelen

Leren Data te visualieren?

Van data analyse tot ontwerpen en uitrollen van dashboards.

Heeft u vragen of twijfels?

Neem contact op met onze Data experts!

Ivan Struk

Consultant

Vianney Jamanika

Consultant

Vraag hier vrijblijvend een Data offerte aan