Veilige en automatische dataverzameling

Zonder data is er geen informatie. Maar waar te beginnen? Menig zorginstelling registreert genoeg om een zwembad mee te vullen. Gelukkig weten wij precies waar uw belangrijkste gegevens zich bevinden én hoe deze efficiënt uit uw systemen zijn te halen.

Stap 1: dataverzameling

Wij helpen onze klanten met het inzichtelijk maken van uiteenlopende bedrijfskundige prestaties, met als doel om de zorg hoogwaardig, toegankelijk en betaalbaar te houden. Geïnspireerd door technologische innovaties en ontwikkelingen staan wij onze klanten bij in het verstevigen van de informatievoorziening en bijbehorende datakwaliteit. Zo veel mogelijk volgens bewezen theoretische modellen en robuuste management control executie.

1. Selecteer uw systemen

In het afgelopen decennia hebben wij tientallen zorginstellingen geholpen met data en informatie. De door ons ontwikkelde gestandaardiseerde extracties passen naadloos op iedere organisatie. De meest gebruikte systemen zijn door ons gericht te ontsluiten. U hoeft ze alleen maar te selecteren.

2. Lever toegangscodes aan

Op basis van de systemen die u heeft geselecteerd, ontvangt u een checklist met benodigdheden om de gegevensverbinding tot stand te brengen. Wij vragen naar uw financiële systeem, ECD-systeem en HR-pakket. In sommige gevallen is een contactpersoon van uw leverancier of ICT-afdeling nodig.

3. Algoritmes aan het werk

Wanneer de toegang geregeld is, gaan onze algoritmes aan het werk. Dagelijks worden de belangrijkste gegevens uit uw organisatie gericht opgehaald en geprepareerd voor de volgende fase. Hierbij geldt uiteraard dat dataverbindingen over veilige kanalen lopen en voldoen aan kwaliteitseisen omtrent 
AVG en VPN’s. 

4. Bewonder de gegevens

Vertrouwen is goed, controleren is beter!  Gegevens die wij ophalen dienen meerdere doelen. In dit geval is het waardevol als u de datasets ook kan benaderen. Gelukkig kan dit, zelfs via Excel! Dagelijks heeft u toegang tot de gegevens die wij uit uw systemen hebben opgehaald. Zowel voor validatie, als voor
additionele doeleinden.

simon_basis

onze specialist

Simon Vroomans

Consultant

vraag hier een demo aan

vraag hier vrijblijvend
een offerte aan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.