Controlling Software voor..

Modelleren

Dataverrijking

Onze software stelt ons ook in staat om specifieke toepassingen te modelleren. Van omzetboekingen met uitgebreide afroomstructuren, productie gestuurde personele normberekeningen tot gedetailleerde doorbelastingsmethodieken. Is allemaal mogelijk! En uiteraard is input en output weer te koppelen aan uw systeemlandschap.  

Wij hakken onze zorgopbrengsten in 27 smaken en verdelen deze over 283 afdelingen om tot een passend budget te komen!

Balanceren

De zorgsector kent strakke financiële kaders waar zorginstellingen continu puzzelen hoe deze middelen het beste ingezet kunnen worden. Wij hebben diverse methodes klaarliggen die uw organisatie vooruit helpt op het gebied van  

Vanaf €1200,- ex. btw per maand

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Hoe het werkt

Doelbepaling
Tegen welk probleem lopen uw controllers aan?
1
Ontwerp
Samen met uw controllers wordt een beoogd mechanisme ontworpen dat naast technische vereisten óók aansluit op uw maandelijkse Planning & Control cyclus, zowel procesmatig als inhoudelijk.
2
Prototype
Wij ontwikkelen op basis van het doel en ontwerp een prototype dat getest kan worden op kleine schaal. Bevindingen en werkwijze worden vastgelegd en besproken met uw team.
3
Opschalen en implementatie
Vervolgens wordt het prototype opnieuw ingericht en ontwikkeld, zodanig dat het aan alle gestelde eisen voldoet. Uw controllers worden opgeleid om te kunnen werken met de nieuwe technieken, zodat externe afhankelijkheid minimaal is.
4
Optioneel
Consultants van CP-FM kunnen de specifiek ontworpen modellen maandelijks onderhouden en actualiseren met de nieuwste gegevens.
5

Ons aanbod

Omzetboeking

Actuele data altijd toegankelijk en beschikbaar voor uw controllers. Wordt ook wel het startpunt van informatie en analyses genoemd!

Normmodel (Financieel)

Met diverse zorginstellingen is een pallet aan dashboards ontwikkelt die zó ontworpen zijn dat uw organisatie er meteen van kan profiteren. 

Normmodel (Plannen & Roosteren)

Heeft uw organisatie precies voor ogen hoe uw informatie voorziening er uit moet zien? Wij hebben de kennis en kunde dit precies zó in te richten.

Een greep uit de set van generieke dashboards

Zodra u kiest voor “Generieke Dashboards” profiteert uw organisatie meteen van stuurinformatie waar tal van zorginstellingen dagelijks gebruik van maken. 

Live Demo binnenkort online!

CP-FM Inzicht in de zorg

Uw voordelen

Leren te modelleren?

Van omzetboeking tot afroming, van doorbelasting tot voedingsdagprijzen.

Heeft u vragen of twijfels?

Neem contact op met onze Data experts!

Nathaniel Larabi

Consultant

Laura Paans

Consultant

Yusuf Kocak

Consultant

Vraag hier vrijblijvend een Modelleren offerte aan