MET VERTROUWEN STUREN DOOR DE KRACHT VAN DATA

Sinds 2013 helpen wij organisaties in de langdurige zorg bij het verkrijgen van bedrijfskundige inzichten, zodat u en uw organisatie tijdig en met vertrouwen belangrijke beslissingen kunnen en blijven nemen.

onze waarde

Wij helpen onze klanten met het inzichtelijk maken van uiteenlopende bedrijfskundige prestaties, met als doel om de zorg hoogwaardig, toegankelijk en betaalbaar te houden. Geïnspireerd door technologische innovaties en ontwikkelingen staan wij onze klanten bij in het verstevigen van de informatievoorziening en bijbehorende datakwaliteit. Zo veel mogelijk volgens bewezen theoretische modellen en robuuste management control executie.

Hoe we waarde toevoegen

In de langdurige zorg staat organisaties dagelijks voor grote uitdagingen. Hoe de zorg kwalitatief hoogwaardig, toegankelijk en betaalbaar wordt gehouden zijn doorlopende vraagstukken. Dit vraagt om een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering waarin goed duidelijk is welke processen beter kunnen en welke processen goed op orde zijn. In deze informatiebehoefte voorziet CP-FM door het leveren van bewezen inzichten en vergelijkingsmateriaal. De zorgmarkt verandert structureel, de informatievoorziening van CP-FM is consistent, betrouwbaar en waardevol om op de juiste koers te blijven varen.

Waar we waarde toevoegen

We helpen zorgaanbieders door dit complexe landschap te navigeren door bedrijfskundige inzichten te introduceren bij grote en kleine organisaties. Van het begrijpen van mogelijkheden voor verbetering tot het doorvoeren van veranderingen. We hebben projecten geleid die een breed scala aan problemen aanpakten en putten uit onze langdurige zorg ervaring best practices en belangrijke inzichten.

Wie voor onze waarde hebben gekozen

Ons marktaandeel in de ouderenzorg bedraagt bijna 10 procent. Tientallen instellingen monitoren hun prestaties met algoritmes en toepassingen van de FM-groep. Maandelijks laat een deel hiervan zich spiegelen om trends en ontwikkelingen te volgen en te vertalen naar tijdige acties en interventies.

>30

Zorginstellingen

Waarvan 25 in de ouderenzorg en 5 in de gehandicaptenzorg.

>17.000

Cliënten

Wonen bij onze klanten. Dit is exclusief wijkverpleging en ambulante zorg.

>420

Locaties

Zijn er bij onze klanten in beheer. Van grootschalig tot kleinschalig, landelijk en (rand)stedelijk.

>24.000

Medewerkers

Zetten zich dagelijks in om goede zorg te leveren. Zowel aan het bed als vanuit een ondersteunende rol. 

onze specialisten

frank_basis

Frank Boussard

Managing Partner

martin_basis

Martin Kartomo

Managing Partner

maarten_basis

Maarten Smits

Consultant

innovatie & verbetering

Om voorloper te blijven in het genereren en toepassen van begrijpbare bedrijfskundige inzichten, focussen we intern op een aantal thema’s. De wereld om ons heen verandert continu. Dit motiveert ons om op het gebied van digitalisering en bedrijfsvoering te blijven verbeteren. Van data tot interpretatie, en van interpretatie tot narratief.

Steeds betere data aanvoer

We leggen steeds meer vast, vaak vanuit verantwoordingsdoeleinden. Deze gegevens vertellen veel over de situatie in uw organisatie. Om de juiste gegevens tijdig en kloppend te kunnen blijven verzamelen, investeren we veel in het up-to-date houden van onze data-verzamelingsmethoden. Door onze nauwe banden met nationale en internationale dataspecialisten kunnen wij hoogwaardige data garanderen.

Bewezen Care raamwerken

Om te voorkomen dat bekende problemen leiden tot het ontwikkelen van compleet nieuwe raamwerken, besteden we een aanzienlijk deel van onze tijd in het onderzoeken van wetenschappelijke publicaties. Deze onderzoeken hebben een focus op het toepassen van modellen met toepasbare theorieën op het snijvlak van bedrijfsvoering in de zorgsector. Door onszelf doorlopend in de lezen op deze ontwikkelingen, houdt u altijd inzicht gebaseerd op sterke fundamenten.

Sectordefinities en kennisdeling

De discussie over gangbare definities en uitgangspunten kan vaak onbewust veel tijd in zitten. Organisaties in de langdurige zorg kennen een grote overlap van vragen en informatiebehoeften. Om deze eenduidig te kunnen beantwoorden faciliteert CP-FM periodiek kennisdelingsbijeenkomsten om met verschillednde zorginstellingen uiteenlopende thema’s te doorgronden en te vertalen naar gangbare definities.

Spiegelen en vergelijken

In een markt die voortdurend verandert en waarbij externe factoren veel invloed hebben op dagelijkse prestaties, is het waardevol om uw ontwikkelingen in verhouding te zien met andere instellingen. Hoe deze vergelijkingen gedaan mogen worden en welke uitgangspunten aanvaardbaar zijn, maakt dat wij doorlopend met locatiemanagers, financiële afdelingen en andere belanghebbenden blijven doorontwikkelen op betrouwbare vergelijkingsmogelijkheden.

vraag hier een demo aan

vraag hier vrijblijvend
een offerte aan