alejandro-barba-3d66NdTLIEY-unsplash

Stap 1: Veilige en automatische dataverzameling

Op een vast moment in de maand voorzien zijn van actuele data. Zelf data verzamelen en aanleveren is verleden tijd! Door jarenlange data- en benchmarkervaring in de zorgsector begrijpt de 
CP-FM welke gegevens waardevol zijn voor onderlinge vergelijkingen. De meest gebruikte registratiesystemen zijn voor de CP-FM toegankelijk door gestandaardiseerde extractie algoritmes. Uiteraard volledig beveiligd en volgens privacy en AVG-standaarden.

Stap 2: Uniforme vertaling naar waardevolle stuurinformatie

Iedere instelling, groot of klein, kent zijn eigen complexiteit. De vraagstukken zijn echter in basis gelijk. Welke teamsamenstelling hoort bij een bepaalde zorgzwaarte? Wat zijn onze kosten ten opzichte van de norm? Deze basis-informatiebehoefte is in een standaard gegoten waardoor deze vraagstukken snel, eenduidig én vergelijkbaar met andere instellingen worden beantwoord. Stichtingsbreed en per locatie.

stap2-cpfm
pexels-oleg-magni-1024613

Stap 3: Continu verbeteren door maandelijkse inzichten

Informatie over uw eigen organisatie is waardevol. Deze informatie in perspectief van de sector kunnen plaatsen is echter nog vele malen waardevoller. Bent u de “Best of Class” of slechts middenmoot? Wij plaatsen een narratief op uw data, welke direct verbeterpotentieel aanwijst en vertaalt naar passende interventies.

vraag hier een demo aan

vraag hier vrijblijvend
een offerte aan