Uniforme vertaling naar waardevolle stuurinformatie

De data die doorlopend voor u wordt opgehaald is nog geen informatie. In deze fase worden uw gegevens vertaald naar resultaten. Door gebruik te maken van marktdefinities kunt u gelijk uw prestaties zien en bespaart u kostbare tijd.

STAP 2: HET UNIFORMITEITSPRINCIPE

Zorginstellingen rapporteren continu op de balans tussen cliënt, medewerker en financiën. Maar hoe sluiten uw gegevens aan op deze thema’s? Tientallen zorginstellingen hebben onze definities vormgegeven tot waar ze nu staan: eenduidig en passend. Zo blijft uw organisatie een eindeloze definitiediscussie bespaart.

1. Sectordefinities

Wanneer de data uit de vorige stap is opgehaald, worden deze gekoppeld aan het Care-model. Dit is een model dat in robuuste Controlling Software (CP-Suite) is gebouwd en waar uw controllers dagelijks in kunnen werken. In deze fase richten wij uw organisatie in en koppelen wij zorgdefinities aan uw gegevens. Uiteraard kunt u afwijken van deze definities.

2. Zicht op prestaties

Vervolgens kunnen uw controllers dagelijks bijhouden hoe bedrijfsonderdelen presteren op het gebied van talloze KPI’s. Denk aan productiviteit, rendement, kosten van PNIL, ZZP- en deskundigheidsmixen. Meerdere controllers kunnen tegelijkertijd inloggen en analyses uitvoeren waar normaliter honderden spreadsheets voor nodig zijn. 

3. Eenvoudig rapporteren

Omdat er talloze combinaties te bedenken zijn van KPI’s, verhoudingscijfers en trends, werken wij met een standaard rapportage-set. Deze kunt u periodiek oproepen in PDF of een ander gewenst format. Op het niveau van de totale organisatie of voor een specifieke locatie. Dat maakt dat er consistent en tijdig kan worden gerapporteerd.

4. Budgetteren en Forecasten

Waarom uitsluitend terugkijken als we alle ingrediënten hebben om de blik vooruit te richten? In het Caremodel zit onder andere een ZZP-model die cliëntmix vertaalt naar financiën en modelteams, aangevuld met een complete exploitatie. Deze scenario’s zijn te rapporteren via de standaard sets én te distribueren naar uw eigen dashboards.

Frank CP-FM

onze specialist

Frank Boussard

Managing Partner

vraag hier een demo aan

vraag hier vrijblijvend
een offerte aan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.