Waarom werken bij cp-fm zo mooi is!

We willen succesvol zijn en (h)erkend worden met onze proposities Rolling Forecasting, VVT Benchmark, Zorg Dashboards en Controlling Services.

Daarom richten wij onze proposities op bestuurders (en financials) met de portefeuiles (digital) finance en het ‘in control’ te krijgen/hebben van de bedrijfsvoering. Daarbij gaan we ook werken met gerichte uitingen richting onze doelgroep.

Carrière

De uitdagende marktontwikkelingen gecombineerd met de digitale revolutie dwingen onze klanten tot een sneller tempo van reactie zowel intern als extern.

De vooruitkijkende vaardigheden van de CFO, (Concern-)controller en de financieel directeur worden steeds strategischer. De ontwikkelingen in de markt en de daarbij behorende risico’s hebben invloed op de portefeuilles van de CFO. De moderne CFO moet werken met professionele instrumenten die passen bij de nieuwe werkelijkheid in plaats van solistische spreadsheets.

uitgelichte vacatures

Business Intelligence Consultant

Systemen leggen steeds meer data vast en zorginstellingen roepen om steeds meer informatie. Om deze informatievraag in goede banen te leiden zijn robuuste algoritmes nodig die precies weten waar waardevolle data zich bevinden. CP-FM ontwikkelt doorlopend algoritmes en laat deze los op systemen bij haar klanten. Heb jij een technische en bedrijfskundige achtergrond en hou je van programmeren? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Controlling consultant

Zodra onze data specialisten data uit systemen hebben ontsloten en beschikbaar hebben gesteld voor modellering en analyses, is het tijd om deze te vertalen naar bedrijfskundige inzichten. Terugkijkend, maar ook voorspellend. Heb jij een bedrijfseconomische achtergrond en breng je graag het verhaal achter de cijfers in beeld? Ook dan komen wij graag met jou in contact.

solliciteren?

Wij zoeken mensen met bedrijfseconomische achtergrond of een business IT achtergrond. Van starter tot senior. Vacatures staan ten alle tijden open, dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Solliciteren kan eenvoudig door je CV en motivatie te mailen naar: jobs@cp-fm.com

Voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen via bovenstaand emailadres of via +31 (0)70 220 15 58.

vraag hier een demo aan

vraag hier vrijblijvend
een offerte aan